72

Boeken

Prijs
Conditie
Licht beschadigd (1)
Uitvoering
Hardcover (5)
Paperback (1)
Characters
Soort
Thema
Slapen & Naar bed gaan (1)
Serie
Taal
Nederlands (1)

Toont alle 4 resultaten

Aanbieding!

Vensterprenten op transparant papier – Natuur

Licht beschadigd
Nieuwprijs Onze prijs: 4,00 In winkelmand
Kleurboek met glas in lood effect: Natuur
Lees verder
Aanbieding!

Soep

Licht beschadigd
Anne-Catherine Bley
Nieuwprijs Onze prijs: 7,99 In winkelmand
Soep is een van de makkelijkste en meest troostrijke gerechten die je kunt bereiden. Overal ter wereld maken soepen deel uit van het culinaire repertoire en de mogelijkheden qua ingrediënten zijn dan ook eindeloos verrassend. In Soep vind je 33 recepten voor heerlijke soepen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stevige spinazie-linzensoep, een verrassende tomatensoep met appel en ricotta of een friszoete gazpacho? Het boek begint met een aantal praktische tips over de bereiding. De recepten zijn ingedeeld in de hoofdstukken Vegetarische soepen, Maaltijdsoepen, Soepen met vlees en Koude soepen.
Lees verder
Aanbieding!

Hemelse hummus

Licht beschadigd
Dunja Gulin
Nieuwprijs Onze prijs: 6,99 In winkelmand
Hummus is ontzettend populair, zowel bij veganisten als bij alleseters. En dat is terecht, want deze spread van kikkererwten is een echte alleskunner: lekker als dip of broodbeleg, maar ook geschikt voor in sauzen en zoete gerechten. Dunja Gulin, afkomstig uit Istrië en hummus-expert, bedacht naast de klassiekers ook nieuwe smaakcombinaties. Denk aan hummus met ananas en mango of walnoot-paprika-hummus. Ook bedacht ze manieren om hummus in gerechten te verwerken, zoals een hummuspizza!
Lees verder
Aanbieding!

Pizzadeeg

Licht beschadigd
Guillaume Marinette
Nieuwprijs Onze prijs: 8,99 In winkelmand
Een feestje? Of onverwachts bezoek? Met de recepten in dit boek maak je in een mum van tijd de heerlijkste hapjes met pizzadeeg. Van pizzabagels en bologneserolletjes tot pizzaballetjes en een ricottavlecht met ham. De voorbereiding kost je weinig tijd en de oven doet de rest.
Lees verder